Constructii

0744.317.019
constructii.ambient@gmail.com

Constructii

Activam in domeniul constructiilor inca din anul 1994, atunci cand compania a fost creata cu capital 100% privat. De-a lungul timpului am castigat experienta necesara pentru a crea constructii solide, durabile, la cele mai inalte standarde de calitate.

Nu ne-am rezumat doar la constructia de cladiri, proiectele relizate de noi includ si constructii industriale, hale, dar si constructii agricole.

Calitatea priectelor noastre

Incercam sa fim intoadeauna in pas cu tehnologia si dorim pe cat posibil sa includem in proiectele noastre cele mai noi standarde de lucru si inovatii din domeniul constructiilor.

Cu ajutorul laboratorului nostru pentru testarea calitatii materialelor de constructii, ne asiguram ca ceea ce construim noi este de neegalat in materie de calitate, expertiza si aliniere la standardele europene.

Personal calificat

Personalul nostru este calificat, cu o vasta experienta in domeniul constructiilor si reprezinta unul din factorii cheie in executia proiectelor noastre. Inginerii si proiectantii nostri sunt considerati cea mai importanta resursa a companiei noastre.
Suntem pregatiti atat din punct de vedere tehnic dar si logistic sa executam orice tip de lucrari in constructii, indiferent de amploarea sau complexitatea lor, intr-un mod flexibil si cu optimizarea costurilor de executie.